Hírek

2016.08.29. 17:35

A vasegerszegiek mindig kitesznek magukért

Vasegerszeg - Koncert, kártyafesztivál, táncbemutató - ez csak néhány azok közül a programok közül, amelyekre szombaton várták a falubelieket.

Cseszkó Tamás

- Vendégül láttuk azokat a vasi településeket, amelyeknek neveik a vas előtaggal kezdődnek - mondta el lapunknak Németh József polgármester, aki azt is elárulta, hogy a házigazda Vasegerszeg mellett Vasvár, Vasalja, Vasasszonyfa, Vashosszúfalu, Vaskeresztes, Vassurány, Vasszentmihály, Vasszécseny és Vasszilvágy települések is képviseltették magukat. És ha már ilyen szép számmal érkeztek a vendégek, akkor kártyafesztivált is tartottak. Eközben gulyáságyúban készült az ebéd, senkinek sem kellett Vasegerszegről éhesen távoznia. A falunapon köszöntőt mondott Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője. Majd köszöntötték az elmúlt évben született gyermekeket.

Ágh Péter országgyűlési képviselő, Németh József, Vasegerszeg; Tóth Balázs, Vasvár; Császár István, Vasszentmihály; Nagy Attila, Vassurány; Birkás György, Vashosszúfalu; Szabó József Vasszilvágy polgármestere és Szakonyi Gyula Vasalja falugondnoka a vasegerszegi falunapon Fotó: Cseszkó Tamás

A képviselő méltatta a szülőket, mint mondta, óriási az az áldozat, amelyet nap mint nap hoznak azért, hogy jó körülményeket nyújthassanak azoknak, akiket a jó Isten a gondjaikra bízott. A falunapon délután sem unatkozott senki, Rugl Béla harmonikás-énekes műsorát a Stop and Go Sárvári Táncklub Egyesület bemutatója követte, majd MC Haver és a Tekknő koncertjére tapsolhatott a nagyérdemű. Kora este Farkas Bálint és Bálint Emese előadásában operettslágerek csendültek fel, majd a vasegerszegiek szórakoztató műsora következett. Este egy tehetséges sárvári formáció, a PNR Rock Band adott koncertet. A rendezvény falunapi bállal zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!