Hírek

2015.04.28. 13:14

Ágh Péter továbbra is frakcióvezető-helyettes

Hétfőn tartotta tisztújítását a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja, ahol Ágh Pétert ismét frakcióvezető-helyettessé választották. A vasi képviselő munkájába a kőszegi diákok is betekinthettek.

Cseszkó Tamás

Sűrű volt a hétfő délelőtt a vasi képviselőnek. Mielőtt megkezdte volna munkáját a parlament, a Fidesz frakcióülésén volt, és fogadta a Kőszegről érkező iskolásokat.

Ágh Péter 2011 óta vesz részt a Fidesz-frakció vezetésében. Tisztségében a 2014-es voksolást követően is megerősítették.  A képviselőcsoport alapszabálya értelmében a választást követően egy évvel kellett ismét tisztújítást tartani. Ennek során Orbán Viktor javaslatára újraválasztották Rogán Antalt frakcióvezetőnek. Az ő előterjesztésére szavaztak a frakcióvezető-helyettesek személyéről a képviselők, akiket megerősítettek a tisztségükben. A megbízatás a ciklus végéig, azaz 2018-ig szól.

fotó: archív

Ágh Péter megtiszteltetésnek tartja képviselőtársai bizalmát. Az újraválasztott frakcióvezető-helyettes a képviselőcsoport ülése után a Parlament Kupolatermébe sietett a Szent Koronához, ahol a kőszegi Béri Balog Ádám Általános Iskola  hatvan diákjával és tanáraikkal találkozott. Ágh Péter azt mondta a gyerekeknek, hogy a lehetőség számukra is adott, hogy felnőttként az ország legszebb épületében szolgálják a hazájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!