Hírek

2014.08.28. 16:06

Ágh Péter: Vas megye nem lehet ellenzékben

Sárvár - Szinte minden városban indít a Fidesz polgármesterjelöltet Észak-Vas megyében, jelentette be Ágh Péter, a térség választókerületi elnöke, országgyűlési képviselője csütörtökön Sárváron.

Tóth Csongor

- Minden jelöltünknek sikerült a támogató aláírások többszörösét összegyűjteni - hangsúlyozta Ágh Péter Sárváron, hozzátéve, hogy a polgármester és képviselő-aspiránsok le is adták az ajánlóíveket, így ők már hivatalosan is a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei.

Sárváron Kondora István, Kőszegen Huber László, Celldmölkön Rozmán László, Csepregen Vlasich Krisztián, Bükön Pócza Csaba, Gencsapátiban Bodorkós Ferenc a kormánypárt jelöltje, Répcelakon Pálla Péter független jelöltet támogatja a Fidesz.

A polgármesterjelöltek elmondták, rekord idő alatt, a szükséges aláírások többszörösét tudták összegyűjteni, de a következő napokban tovább dolgoznak, minden háztartásba igyekeznek eljutni. Arról is beszéltek, hogy folyamatosan egyeztetnek egymással, hiszen a térség fejlődése mindannyiuk közös érdeke.

A sajtótájékoztatón elhangzott, fontos, hogy a  települések ne legyenek ellenzékben, a polgármesterek személye pedig biztosíték arra, hogy újabb és újabb kormányzati források tudnak érkezni a városokba.

- A kormánypárti képviselőnk mellé fontos, hogy kormánypárti polgármestereket válasszunk - hangzott el.

A Fidesz polgármester-jelöltjei arról is beszéltek, hogy több városban „álcivil" köntösbe bújtatott szocialista jelöltek próbálnak visszatérni, akik a Gyurcsány-Bajnai korszak hű emberei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!