Hírek

2017.07.25. 11:39

Anyakönyvi hírek Vas megyéből

Születések és házasságok Vas megyében.

Vas Népe

Szombathely

Születés. Farkas Zoltán és Kalmár Edina leánya: Ramóna, Somodi Balázs László és Balogh Beatrix fia: Zétény, Mayer Szabolcs és dr. Kneffel Zsuzsanna leánya: Dorka, Smolczer József és Földháti Titanilla Erzsébet fia: Nimród, Varga Márió László és Perger Andrea fia: Marcel, Joó Bálint és Csejtei Zsuzsanna leánya: Luca és fia: Bálint (ikrek), Bóna Péter és Geller Ramóna leánya: Natasa, Kiss Ádám és Németh Gyöngyi fia: Marcell.

Házasság. Bednárik Dániel és Kiss Vera Zsuzsanna, Szent-Királlyi Balázs Levente és Berki Csilla, Misák Edina és Somlai István Richárd, Tarján Balázs és Pászthory Dóra, Draskovics Dániel és Meláth Virág, Tőke Zoltán és Czeininger Sára, Klára, Horváth Tamás és Horváth Judit, Simon Csaba és Farkas Dóra, Németh Gábor és Varga Alexandra, Bencze Péter Bence és Hentsey Magdolna Regina, Mester Gábor és Gerencsér Krisztina, Kolompár Gyula és Tebeli Beatrix.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!