Hírek

2016.08.15. 16:03

Autó és motor ütközött Vasegerszegen (frissítve)

Az elsődleges információk szerint egy személygépkocsi és két motorkerékpár ütközött a 86-os számú főútvonal 109-es kilométerszelvényénél, Vasegerszeg belterületén hétfőn.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon 17 óra 40 perctől teljes útlezárás van érvényben .

A rendőrök a forgalmat mindkét irányból Uraiújfalu felé terelik.

Fotó: Simon István

Frissítés: Répcelakról Szombathely irányába tartott egy fiatal hölgy Daewoojával hétfőn délután, amikor Vasegerszeg közelében megcsúszott a kanyarban, megpördült, majd egy szemből, szabályosan érkező szlovák motorral ütközött. A motoron ketten ültek, az utas sérült meg, őt a mentők kórházba szállították. A 86-os utat a helyszínelés és a mentés idejére teljes szélességében le kellett zárni, a forgalmat elterelik.

Friss: Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 86-os számú főútvonal balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 2016. augusztus 15-én 20 óra 45 perckor feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!