Hírek

2016.08.04. 05:53

Autóbusz és személykocsi ütközött a 87-esen (frissítve)

Összeütközött egymással egy személyautó és egy helyközi járatként közlekedő autóbusz a 87-es főút Vasszécseny és Csempeszkopács közötti szakaszán csütörtök reggel.

Simon István

A személyautó az út menti árokba csapódott, ahol felborult, utasa könnyebben sérült meg a balesetben. Az autóbusz utasai nem sérültek meg, őket mentesítő járattal szállítják tovább.

A műszaki mentést a szombathelyi hivatásos tűzoltók végzik, akik áramtalanítják a személyautót.

Fotó: Simon István

Munkatársunk friss információi szerint Csempeszkopács irányából Szombathely felé tartott egy busz a 87-es úton csütörtökön reggel, amikor egy lassan haladó munkagépet és a mögötte szintén lassan haladó személyautót kezdte előzni. A busz már a személyautó mellett volt, amikor az utóbbi sofőrje figyelmetlenül kezdett előzésbe, így a már mellette lévő busz elejének ütközött. A személyautó megpördült, és az árokba hajtott, ahol felborult. A vezetője könnyebben sérült, a mentők kórházba szállították. A buszon utazó 22 embernek nem esett baja, őket mentesítő járat vitte tovább.

A mentés és a helyszínelés idején félpályán halad a forgalom.

9.40: Befejeződött a helyszínelés a 87-es számú főútvonal balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 2016. augusztus 4-én 9 óra 40 perckor feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!