Hírek

2017.05.26. 09:54

Autósok figyelem! Vasárnap lezárások lesznek Szombathelyen

Vasárnap tartják a Magyar Hősök Emlékünnepét. Emiatt lesz forgalomkorlátozás több utcában is. Érdemes előre tájékozódni, hogy ne érje meglepetés.

Vadas Krisztina

AUTÓS KÖZLEKEDÉS

A rendezvény miatt 9.45-től várhatóan 11 óráig lezárják az alábbi utcákat, kereszteződéseket: Március 15. tér – Deák F. u., 18-as Honvéd u. – Wesselényi M. u., Szelestey L. u. – Wesselényi M. u., Petőfi S. u. – Paragvári u., Petőfi S. u. – Kőszegi u., Karinthy F. u. – Liszt F. u.. A rendőrség a program ideje alatt minden forgalmat elterel, a megemlékezés végeztével áll vissza az eredeti közlekedési rend.

BUSZKÖZLEKEDÉS

Vasárnap 9.30 és 11.15 között terelőútvonalon közlekedik az 1C helyi járat: nem érinti a Szelestey László utca 27., a Március 15. tér, a Berzsenyi könyvtár, a Paragvári általános iskola, a Dr. István Lajos körút és a Savaria Nagyszálló megállóhelyeket. A járatok a Dr. István Lajos körúton a „Kórház" megállóhelyen állnak meg. Az országos és regionális autóbuszjáratok ebben az időpontban nem érintik a Szelestey utcai megállót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!