Hírek

2017.04.06. 16:46

Az egész megye állásbörzéje lesz!

Szombathely - Celldömölktől Szentgotthárdig, a betanított munkástól a magasan kvalifikált munkatársakig várják a munkáltatók az érdeklődőket a II. Vas Megyei Állásbörzén.

Vas megye legnagyobb munkáltatói lesznek a kiállítói és várhatóan az állásra vadászók, pályamódosítók vagy -kezdők, karriert építők lesznek a látogatói a megye legnagyobb állásbörzéjének, amelyet április 19-én, 10 és 17 óra között rendez meg a Vas Népe Szombathelyen, az Agora - MSH-ban.

Amint keretes írásunkból látszik, a megye komoly foglalkoztatói, termelővállalatok, szolgáltatók, valamint állami szervek is képviselik magukat a kiállításon, hogy segítsék a munkahelykeresést és karrierút kialakítását. Ők már biztosan itt lesznek.

A Vas Népe szervezői stábja már felmérte a munkaadói igényeket, és az derült ki, hogy a legszélesebb körnek szólnak az állásajánlataik. Nagy szükség van a gyártósorokon dolgozó kollégákra, operátorokra is, de a munka-erőpiac jelenlegi helyzete miatt jelentős kínálat mutatkozik a magasan kvalifikált, szellemi munkaerőnek is.

Mind tapasztalatban, mind életkorban, mind képzettségben tehát mindenki találhat neki szóló ajánlatot.Ugyanez igaz a megyén belüli földrajzi eloszlásra, hiszen közel sem csak szombathelyi cégek hirdetnek pozíciókat.

A kiállítói listából látszik, hogy Celldömölktől Szentgotthárdig több város és kistelepülés munkáltatói is keresnek embert, így a megye minden részéből várjuk a látogatókat: érdemes válogatni az összesen 2500 ajánlat között. Különleges színfolt lesz egyébként a rendőrség és a honvédség toborzó standja, és a Vas Népe is kiállít.

Az álláskeresés közben a NAV kitelepülő munkatársaitól gyakorlati segítséget is kaphatunk, ami adóbevallási időszakban nem jöhet rosszul, de ügyfélkaput is nyithatunk helyben.

Kiállítónak jelentkezni Németh Balázsnál lehet a 06 (20) 266-1846-os telefonszámon vagy a [email protected] e-mail-címen. - Mivel a helyek folyamatosan fogynak és csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért ha nem akarnak lemaradni a munkaerő-toborzási lehetőségről, jelentkezzenek minél előbb - teszi hozzá Németh Balázs. Jelen pillanatban már csak három-négy hely keresi gazdáját.

Akik már biztosan kiállítanak:

ADA Hungária Kft., AMES Hungaria Kft., BPW-Hungária Kft., Coveris Rigid Hungary Kft., Delphi Hungary Kft., DXC Technology, Eurest Kft., Ferrosüt Zrt., Flextronics International Kft., Galambos Logistic Kft., GYSEV Zrt., Human Matrix Kft., iQor Global Services Hungary Kft., Job & Career Kft., Liss Kft., Magyar Honvédség, MAM Hungária Kft., Nemzeti Adó és Vámhivatal - Információs pontként, Nestlé Hungária Kft., OFA Non-profit Kft., Opel Szentgotthárd Kft., Országos Rendőr-főkapitányság és a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, OTP Pénz-ügyi Pont Kft., PNH Kft., SCHOTT Hungary Kft., Vasivíz Zrt., Wewalka Kft.


Állásbörze mellékletünkért kattintson

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!