Hírek

2014.12.23. 16:55

Az év embere lehet a vak lány

Szombathely - Az év emberének jelölték a szombathelyi Horváth Nikolettát az egyik kereskedelmi televízió munkatársai. December végéig lehet szavazni, hogy a fiatal lányé legyen az erkölcsi elismerés.

Lisztmayer Zsófia

Korábban már bemutattuk a fiatal szombathelyi lányt, aki egy ritka betegség miatt vakult meg. Pozitív hozzáállásával és kedvességével mindenkinek példát tud mutatni, és mutat is. Gyógyíthatatlan betegsége nem vette el a kedvét, amikor csak lehetősége van rá, segít másoknak.

Horváth Nikoletta és Lili, a labrador, aki mindenben segít. Fotó: Szendi Péter

A kereskedelmi televízió minden évben szavazást tart, amely során olyan személyt választanak az év emberének, aki valamilyen szempontból érdemes mások elismerésére. Minden évben tíz személyt jelölnek, akik közül a közönség választhatja ki az év emberét. Az idei jelöltek között van sportoló, egy nívós étterem szakácsa, egy atya és egy pécsi postás is. Szavazataikkal olvasóink is év végéig támogathatják Horváth Nikit, akit jól ismernek már a kereskedelmi csatorna munkatársai, ezért is került a jelöltek közé.

Horváth Nikoletta elmondta: amikor megtudta, hogy jelölték, nagyon boldog volt, és ez azóta sem változott.

– Megtisztelő a jelölés, már ez is szép eredmény számomra. A kereskedelmi televízióban minden nap leadnak egy videót a jelöltekről, hétfőn este az enyémet mutatták be. Rengeteg visszajelzés érkezett a blogomon keresztül, sokan megjegyezték, hogy jó ilyen pozitív embert látni. Engem az élet kihívások elé állított, de ezt úgy fogom fel, hogy ezáltal lehetőségem nyílt másokon is segíteni. Ezt a hozzáállást viszont leginkább azoknak köszönhetem, akik mindig is mellettem álltak: az anyukámnak, a barátaimnak, az egész családomnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!