Hírek

2013.02.14. 10:31

Balesetet szenvedett a Vas megyei elnök a csúszós úton

Bükfürdő - A csúszós úton a megyei közgyűlés elnöke, Kovács Ferenc is balesetet szenvedett szerdán. Az elnök nem sérült meg.

Bajdó Bettina

Szerda délután és este nehezen lehetett közlekedni Vas megyében. A hóesés mellé erős, néhol viharos erejű szél is társult, mely hófúvásokat okozott. A rendőrség felhívta a figyelmet arra, hogy mindenki óvatosan közlekedjen, ám ezt nem mindenki tartotta be.

Kovács Ferenc megyei elnök a saját bőrén tapasztalta, hogy vannak olyanok, akik nem gondolnak arra, milyen könnyen veszélyeztethetik maguk és mások életét és testi épségét.

30 centiméteren múlt, hogy a kamion nem tarolta le az autót. Fotó: Erős D. Zoltán

- Szerda délután hat faluban tartottam fogadóórát - mondta el az elnök. - Már Bük előtt sikeresen megúsztunk egy balesetet. Egy négykerék-meghajtású autó nagy sebességgel elkezdett előzni egy kamion, majd hirtelen vissza akart sorolni. A manőver nem sikerült neki, megcsúszott, végül  a szántóföldön kötött ki. Nem sokkal ezután Bükfürdőnél egy teherautó túl gyorsan közelített meg egy kereszteződést, nem tudott bekanyarodni, bebicskázott éppen előttünk. A kocsim a hátsó kerekébe rohant bele. Velünk volt az őrangyalunk, mert mintegy 30 centiméterrel a konténer előtt állt meg az autó. Bele sem merek gondolni abba, hogy a kamion  akár le is tarolhatta volta személyautó tetejét. Szerencsére senki sem sérült meg a balesetben.

Az elnök autójának  most mérik fel az állapotát. A kocsi bal eleje sérült meg, de hogy mekkora kár keletkezett,  még nem lehet tudni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!