Hírek

2016.02.09. 13:19

Báloztak a sárvári keresztények - a bevételt jótékony célra fordítják

Ennek a bálnak mind a 370 résztvevője díszvendég – utalt a sárvári Keresztény Jótékonysági Bál lényegére megnyitójában Orbán István kanonok.

Pajor András

A báli évad legnagyobb városi összejövetelét 22. alkalommal rendezték meg a sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola alapítványának szervezésében.

A bált a katolikus iskola nyolcadikos osztálya 16 párjának keringője nyitotta meg. Ezután az estély fővendégeit, majd szüleiket kérték fel táncra az első bálos fiatalok. A vacsora ideje alatt a Savaria Művészeti Iskola sárvári csoportja mutatta be táncos koreográfiáit. A vacsora után a táncteret újra az első bálozók vették birtokba, közülük választották meg a vendégek szavazatai alapján a bál királyát és királynőjét. Idén Bíró Ottó és Erős Katalin lettek az uralkodófői a rendezvénynek, akiket Kondora István polgármester koronázott meg. Az est tombolabevételét a rászoruló betegek gyógyszertámogatására és a katolikus iskola eszközparkjának fejlesztésére fordítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!