Hírek

2015.05.08. 08:48

Bana Tibor egy napra óvóbácsinak állt Gasztonyban

A Jobbik idén az eddigieknél is nagyobb figyelmet fordít a betegek, rászorulók, idősek megsegítésére, ezért meghirdették az önkéntesség évét, ami azt jelenti, hogy a párt országgyűlési képviselői fizetésük tíz százalékát minden hónapban jótékonysági célra ajánlják fel, havonta egy napot pedig- szociális, karitatív vagy kulturális területen - önkéntes munkával töltenek.

Bana Tibor országgyűlési képviselő a csütörtököt - Nagy Szabolcs polgármester közbenjárásának köszönhetően - a gasztonyi Tapsifüles Óvodában töltötte, ahol nagy örömmel fogadtak, így igazán szeretetteljes környezetben végezhette harmadik önkéntes munkáját.

- Felügyeltem a gyerekekre, beszélgettem, játszottam velük, fociztunk (2-1-re győztünk), segítettem a foglalkozásokon, a tízórainál és az ebédnél, mesét is olvastam nekik. Ismét egy felelősségteljes munkába kóstolhattam bele, miközben az aktuális problémákat is megismerhettem. Örömteli volt látni, hogy egy kis falu óvodájába ennyi szép, aranyos és okos gyerek jár, ilyenkor az ember derűsebben látja a jövőt - számolt be friss élményeiről a képviselő.

- A meleg fogadtatás mellett a gyermekek szeretete tette igazán széppé ezt a napot. Hosszasan mesélhetnék erről, de talán elég, ha megjegyzem, hogy többen is kérdezték közülük, hogy holnap is jön-e a Tibi bácsi. Az ilyen élmények adnak erőt a mindennapok küzdelmeihez - tette hozzá Bana Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!