Hírek

2017.03.09. 19:05

Bana Tibor hatékony és megalkuvásmentes politizálást ígér a következő ciklusra

Körmend - Bana Tibort, a Jobbik jelenlegi országgyűlési képviselőjét jelölte a párt Vas megye körmendi választókerületében a 2018-as választásokra.

Turbók Attila

A 2018-as országgyűlési választásokon ismét Bana Tibor jelenlegi képviselő indul a Jobbik képviseletében a körmendi választókerületben. - A ciklusból eddig eltelt három évben a legaktívabb Vas megyei országgyűlési képviselőként, listáról bekerülve is mindent megtettem a választókerületben élőkért, akiket 2018-tól egyéni képviselőként szeretnék szolgálni - jelentette ki. Hangoztatta: jövő tavaszig a választókerület mind a 127 településére szeretne eljutni.

Bana Tibor, a Jobbik jelöltje a jövő évi országgyűlési választásokon Fotó: Szendi Péter

Bana Tibor hatékony, megalkuvásmentes érdekképviseletet, tisztességes, lelkiismeretes munkát ígért a térségben élőknek. Programjában szerepel a körmendi kórház szülészet-nőgyógyászatának visszaállítása, a Vas megyei közútfejlesztés, a migránstáborok elleni küzdelem, valamint a mezőgazdaságra épülő élelmiszer- és feldolgozóipar felélesztése is. - Személyesen a vasi zsebszerződések felszámolását tartom az egyik legfontosabb programpontnak, amely tovább segítené a mezőgazdaság fejlődését - emelte ki a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!