Hírek

2016.11.21. 09:07

Belobbant a gáz egy családi házban Vasváron - Egy lakó súlyos égési sérüléseket szenvedett! (frissítve)

Belobbant a gáz egy családi házban Vasváron, a Győrvári utcában (a 74-es főút belterületi szakaszán) hétfő reggel.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Egy lakó súlyos égési sérüléseket szenvedett, a házban pedig kitört egy ablak tájékoztatott honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre a vasvári önkormányzati és a körmendi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik lehűtöttek egy gázpalackot, valamit átszellőztették az épületet. A beavatkozás idejére félpályán halad a forgalom a 74-es főúton.

Frissítés: Egy családi házban a propán-bután gázpalackból kiáramló gáz gyulladt meg, és okozott égési sérüléseket az ott lakónak - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Fotó: Vasvári Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

A házban egyedül tartózkodó hölgy a gáz belobbanását követően maga kért segítséget a sérülései ellenére. Őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A helyszínre érkező vasvári önkormányzati és a körmendi hivatásos tűzoltók a lánggal égés megszüntetése után a gázpalackot kihozták az épületből, lehűtötték vízsugárral, az épületet pedig átszellőztették. A tűz keletkezési okának megállapítására a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzvizsgálati helyszíni szemlét végzett a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!