Hírek

2014.11.24. 11:55

A Bennfentes stábja a múlt héten sem lustálkodott!

Ott voltunk a Pannon Lapok Társasága Top 100 című gazdasági kiadványának bemutatóján, és ismert arcokat fotóztunk a színház lélegzetelállítóan zseniális előadásának, a Parasztoperának premierjén is.

Kovács Ágnes

Itt a száz legerősebb

CSÚCSON - Képünk a száz legerősebb vállalkozást felvonultató magazint ünneplőkről készült. Halmágyi Miklós, a Vas Népe lapigazgató-főszerkesztője, Kázmér Judit, a Pannon Lapok Társasága stratégiai ügyvezető igazgatója és Ágh Ernőné, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatója érkezik éppen a rendezvényre.

A vasi gazdasági élet éllovasai

LEGJOBBAK – A legjobbakról beszélgettek a kiadvány bemutatóján a vendégek. Király Miklós, a NAV Szombathelyi Adóigazgatóságának igazgatója, Varga Lászlóné, a NAV Győri Regionális Adófőigazgatóságának főigazgatója, Kázmér Judit, a PLT stratégiai ügyvezető igazgatója és Mehlhoffer Tamás, a Vas Népe digitális főszerkesztője-szerkesztőségi menedzsere.

Kávé és újság: így kerek a világ

FOGADÁS - Básthy Béla, Kőszeg alpolgármestere gyakori szereplője rovatunknak. Szívesen fogadta el a magazin meghívását is, hiszen nagyon érdekli a régió gazdasági helyzetének alakulása. Időben érkezett és figyelmesen hallgatta Pezenhófer Gergelyt a Pannon Lapok Társasága hirdetési tanácsadóját. Gergely kezében a PLT legújabb kiadványa a Top 100 Vas, amely részletes elemzésekkel érdekes interjúkkal és pontos adatokkal várja az olvasókat.

Egy kis baráti eszmecsere

GAZDASÁG – Természetesen ezen a délutánon is a gazdaság helyzetéről beszélgetett Huszár Gábor, Szentgotthárd polgármestere és Kovács Vince a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Mint mondták: ha adódik egy kis idő jól esik a diskurzus. A kiadványban elnök úr beszámolója is olvasható. A vezető az interjúban részletesen beszámol a kamara szakképzésben és a vállalkozások életében játszott szerepéről is.

Szeret titkolózni

APA - A premieren megszólítottuk Bánfalvi Eszter színésznő édesapját, aki készségesen állt rendelkezésünkre. Óvó szeretettel kíséri lányát a pályán, minden előadást megnéz. Elmesélte a Johanna bemutatója előtt a színésznő parókával titkolta előtte, hogy a hitelesség kedvéért megvált a hosszú hajától.

A Tankcsapda előtt

FORGATÁS - Lévai Balázs, népszerű televíziós szerkesztő-műsorvezető és író elárulta nekünk, szerencsének tartja, hogy meg tudja nézni a premiert. Munkával töltötte ugyanis a hétvégét nálunk, mert a Tankcsapda koncertjén forgatott az Arénában. Pap Kriszta, a színház művészeti titkára pezsgővel fogadta Balázst és nagyon örült a találkozásnak. Szívesen álltak rendelkezésre egy kép erejéig, és mint az igazi szakmabeliek meg is nézték a gépen, milyen lett a fotó. Elégedettek voltak.

Tárlat és bemutató

FELVÉTEL – A Parasztopera bemutatója előtt nyílt meg A Magyar Holokauszt Színházi Áldozatai című kiállítás, amely a vészkorszakban elveszített művészeknek állít emléket. A megnyitón vettük észre Mohácsi András szobrászművészt, a darab díszlettervezőjét, aki nagy figyelemmel hallgatta a megemlékezést és rögzítette is azt kamerájával.

Mohácsiéknál nem kicsi a rakás

EGYÜTT – Mialatt Mohácsi András a megnyitón forgatott, testvérét a rendező Mohácsi Jánost két oldalról gyönyörű lányai ölelték át gyengéden. Muszáj volt megszólítanom mégis, mert a főpróbát követően nem volt alkalmam gratulálni az előadáshoz. Elfogódottságom ellenére csak megkérdeztem: fotózhatnánk-e? Azonnal intett két fiának is, így készült el a családi kép: Mohácsi Frigyes, Samu, Bori és Rozi részvételével. Középen a büszke papával.

Szöveg: Kovács Ágnes, Fotó: Tímár Gergely

Címkék#Bennfentes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!