Hírek

2015.03.26. 15:08

Búcsúztatják, de hivatalosan még életben van a motorbaleset 16 éves áldozata

Celldömölk, Kemenesszentmárton – Bár a közösségi portálon már végleg elbúcsúztak a kedden súlyos motorbalesetet szenvedett 16 éves lánytól, a rendőrség tájékoztatása szerint hivatalosan még nem halott. A frontális ütközést okozó fiatalember kisebb sérüléseket szenvedett.

Lisztmayer Zsófia

A fiatal lány szabályosan közlekedett segéd-motorkerékpárjával Kemenesszentmárton és Celldömölk között kedden kora este, amikor eddig tisztázatlan okokból kifolyólag a sávjába áttérő másik segédmotorral ütközött frontálisan. Információink szerint a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen többször is megpróbálták újraéleszteni a lányt, akit ezt követően a Markusovszky-kórházba szállítottak. Az ütközetben a balesetet okozó 16 éves fiatalember könnyebb sérülésekkel megúszta.

Fotó: Berzsenyi gimnázium Facebook oldal

Bár az iskola és a vétlen sofőr facebook oldalán egyre több ismerős és barát búcsúzik el a fiatal lánytól, az interneten pedig már a haláláról szóló hír is megjelent, a rendőrség munkatársának tájékoztatása szerint hivatalosan még életben van a lány. Mint megtudtuk, ez azt jelentheti, hogy még mindig végeznek különféle műtéteket, beavatkozásokat a lányon, aki ezt követően szervdonor lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!