Hírek

2015.09.16. 12:24

Celldömölki lány lehet Miss Supranational Nagy-Britanniában

London, Celldömölk – Élete első szépségversenyére készül Németh Viktória. Itthonról is várja a voksokat a Londonban élő celldömölki lány.

Bakos Ágnes

Október 15-én rendezik meg a Miss Supranational szépségversenyt Londonban. A megmérettetésen a házigazda, London városát képviseli a celldömölki Németh Viktória.

Nagy-Britannia minden szegletéből neveztek lányok idén is. Tavaly a filippínó-brit Zandra G Flores nyerte a megmérettetést, ő lett Nagy-Britannia nemzetközi szépe – idén a Vas megyei lány is esélyes.

Fotó: Amz Thakrar Photography

– Áprilisban voltam egy divat show-n, ott látott ennek a versenynek az egyik szervezője, egy közös ismerős bemutatott minket egymásnak és kért rólam pár fotót – mesélte a kezdeteket Viki. Hasonlóan gördülékeny volt a folytatás is:

– Elküldtem a fotókat és pár napon belül kaptam egy e-mailt: enyém a lehetőség, hogy Londont képviseljem a versenyen.

A szépségverseny rendhagyó: nem csak szépnek, csinosnak kell lenni, hanem a jótékonyság is cél. Nagy-Britannia katonáinak, hőseinek kell pénzt gyűjteni, illetve az őket támogató szervezeteknek – a jótékonysági gyűjtés megszervezése a versenyzők feladata, most Viki is ezen dolgozik.

– Az, hogy szerepelhetek már hihetetlen számomra – mondta a várakozásairól a celldömölki lány. A verseny győztese 25 ezer fontot nyer és indulhat a sorozat világversenyén, ami decemberben lesz. A fődíjon kívül több címet is kiosztanak majd az október 15-i show-n – ahogy Vas megyei lánynak is drukkolhatunk Londonban.

Szerdán éppen fotózásra sietett és ígért új fotókat is magáról a vaol.hu olvasóinak – frissítjük a galériát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!