Hírek

2015.09.01. 09:16

Celldömölkön is becsengettek

Celldömölk – Kemenesalja szívében is becsengettek. A Celldömölki Városi Általános Iskolában 30 osztályban összesen 647 diák, köztük 67 elsős kezdi meg a tanévet.

Ölbei Lívia

A Celldömölki Városi Általános Iskola Alsósági Tagiskolájában 8 osztály működik 173 fővel, közöttük 18 elsős várta nagyon a becsengetést. A Celldömölki Városi Általános Iskola Kenyeri Tagiskolájában egy osztály van, itt tanulnak az 1-4. osztályos gyerekek: a 27 kisdiák között heten vannak az első osztályosok. A celli Szent Benedek Katolikus Általános Iskola a 2015/16-os tanévben 12 osztályban kezdi meg a munkát, 280 diák jár ide, 30 elsőst köszöntettek.

A Berzsenyi Dániel Gimnáziumban 207 diák tanul, összesen nyolc osztályban (négy osztály a 6 évfolyamos rendszerben, négy osztály a  4 négy évfolyamos rendszerben működik). A szakképző iskolák új struktúrájában a celli szakképző (amely korábban a gimnáziummal volt egy intézményben) most a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Eötvös Loránd Szakképző Iskolája néven folytatja működését. Itt 11 osztállyal (4 szakközépiskolai és 7 szakiskolai) és 201 diákkal indul a tanév.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!