Hírek

2016.08.23. 10:16

Csak egy vasi város maradt – A többi nem látszik az útépítésektől

Körkép – Szerte Vas megyében útkarbantartási és -felújítási munkákat végez a közútkezelő kedden. Mutatjuk: csak Sárvár környéke „látszik”

Bakos Ágnes

A legjelentősebb felújítás az M86-os vasi szakaszának befejezése, a 86-os Egyházasrádóc és Balogunyom közötti szakaszának megújítása, valamint a 87-es főút szombathelyi kilométereinek javítása.

A 86-oson jól halad a felújítás: már csak 60 kilométer per órás sebességkorlátozás érvényes. A 87-esen Szombathelyről kifelé, a 11-e Huszár út végétől a bucsui körforgalomig felmarták a burkolatot, 40 kilométer per órás sebességkorlátozás érvényes (és az autó épsége érdekében érdemes betartani).

Térkép: kozut.hu

Nem csak a főutakon folyik munka kedden napközben. Toronynál és Bucsunál, valamint a megye másik felében a Magyarszecsőd–Döröske–Szarvaskend–Katafa szakaszon is dolgoznak. Az Őrség sem marad ki: a 7451-es úton végeznek útkarbantartási munkákat kedden, Őriszentpéter körül nyolc kilométer hosszan.

Ha nem lenne elég a felújítások kerülgetése, traffipaxszal „nehezített" utak várják az autósokat csütörtök estig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!