Hírek

2016.11.02. 09:15

Csak nyugodtan! - Mutatjuk a vasi útfelújításokat és a forgalomkorlátozásokat

Még körülbelül két hét, és megkezdi a téli üzemet a közútkezelő. Addig vannak felújítási és karbantartási munkák, amelyek miatt érdemes óvatosan haladni a vasi utakon.

Bakos Ágnes

Három „fix” és három, csak szerdára szóló munkára figyelmeztet a közútkezelő térképe.

Decemberig tartanak az útkarbantartási munkák az Őrségben, a 7451-es számú út 18-as és 19-es kilométere között. Mindkét irányba számolhatnak korlátozással az autósok, a sávok részlegesen foglaltak.

Forrás: közút.hu

Rábahídvég belterületén két útépítés folyik, mindkettő november 10-éig. Az egyik a 8704-es számú úton, vagyis a Bertha György utca utcában. A másik a 8701-es számú úton, vagyis a Béke utcában. A jövő szombaton, reggel kilencre végeznek, addig kell korlátozás mellett autózni, a közút térképe szerint.

Nádasd körül két útkarbantartáson is dolgoznak szerdán a közútkezelő munkatársai. Az egyik a 86-os főúton, a 46-os kilométerszelvényben okozhat fennakadást. Már szerda délutánra végeznek, ahol a másik munkával is, ami a Csákánydoroszló – Halogy – Nádasd szakaszon, a 7446-os úton folyik. Kilenc kilométeren dolgoznak az útkarbantartáson.

Majdnem 11 kilométert jelöl a közút a 8707-es úton. A szentpéterfai elágazótól Harasztifaluig folyik útkarbantartás. Ott is végeznek már szerda délután a közútkezelő szakemberei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!