Hírek

2016.07.26. 08:08

Csökken a benzin ára szerdán – 48 forintos különbségek a vasi kutakon

A benzin két forinttal lesz olcsóbb szerdától. A gázolaj esetében nem változnak az árak, de jól gondolja meg, hol tankol, mivel a megyében csaknem ötven forint is lehet az árak között a különbség.

Budai Dávid

A benzin átlagára szerdától négy forint híján annyi lesz, mint a dízelé, mivel előbbi átlagára 328 forint lesz, míg a gázolaj átlagára marad 332 forint. Utóbbi üzemanyag ára ugyan most nem változik, de a megyében 48 forint különbség van a legolcsóbb és a legdrágább dízel között. Előbbit Sárváron (313,9 forint), utóbbit Szentgotthárdon (361,9 forint) mérik. A legkevesebbet a benzinért Kámban (315,9 forint), míg a legtöbbet a megyeszékhelyen (348,9 forint) kérik jelenleg, így itt is 33 forintos különbség tapasztalható. Az üzemanyagárak sokszor hetente többször is változnak. A július nyertesei egyértelműen a benzinesek, mivel ebben a hónapban a szerdai árcsökkentéssel együtt már összesen 16 forinttal tankolhatnak olcsóbban, mint a múlt hónap végén. A dízelesek ezzel szemben hét forinttal kapják olcsóbban az üzemanyagot, mint júniusban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!