Hírek

2016.01.29. 08:01

Csoportosan elkövetett garázdaság és körözött személy elfogása Vas megyében

Az elmúlt 24 órában történt.

A megyeszékhelyi rendőrök igazoltattak egy férfit 2016. január 28-án Szombathelyen. Az intézkedéskor megállapították, hogy a 22 éves kópházai férfi ellen körözést bocsátott ki a Szombathelyi Járásbíróság és a Győri Törvényszék, valamint elfogatóparancsot bocsátott ki a Győri Törvényszék. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársának átadták.

Egy férfi kérte a rendőrség segítségét 2016. január 28-án Szombathelyen, mert több férfi bántalmazni akarta. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 23 éves és egy 21 éves csehimindszenti férfi, valamint két 17 éves, szintén falubeli lakos szóváltásba keveredett a bejelentővel, majd a megyeszékhelyi buszpályaudvaron egy férfit bántalmaztak olyan módon, hogy meglökték, megütötték és szidalmazták. A rendőrök a fiatalokat elfogták, előállították és kihallgatták. Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!