Hírek

2015.05.25. 12:10

Diákverés Szombathelyen?

Osztálytársai vertek meg egy 14 éves, nyolcadikos diáklányt az egyik általános iskolában – ezt írta ki oldalára a legnagyobb közösségi oldalon egy szombathelyi nő. Az értesülés szerint, a szombathelyi kórházba szállították a lányt.

Bakos Ágnes

A beszámolót több mint hétszázan osztották meg, és több mint száz hozzászólást kapott. Sokan hasonló iskolai agresszióról, kisebb-nagyobb verésekről, bántalmazásokról, heves és bántó szócsatákról, lopásokról számoltak be. És arról, hogy a gyerekek nem mernek szólni sem a tanáraiknak, sem a szüleiknek, ha bántják őket.

A poszt nem ír arról, hogy Vas megyében pontosan melyik településen és melyik iskolában történt az eset.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság nem tud ilyen esetről, ilyen ügyben érkezett feljelentésről – bár a hozzászólások között a posztoló megjegyezte, hogy történt rendőrségi feljelentés az ügyben.

A Markusovszky Kórház gyermekosztályán nem tudnak ilyen esetről. Az elmúlt hetekben nem vittek a kórházba olyan gyereket, akit a posztban leírt sérülésekkel kellett volna ellátni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!