Hírek

2015.07.01. 16:44

Egy cica és 5 kutyus várnak gazdira a Fekete István Állatvédő Egyesületnél

Szombathely – A Fekete István Állatvédő Egyesület kutyusai és cicái izgatottan várják a gazdijelölteket.

Fekete István Állatvédő Egyesület

A Fekete István Állatvédő Egyesület gazdikeresője Bambusz, aki egy áprilisban született szuka kutyus. Anyukája vizslánál kisebb, zömökebb testalkatú eb. Bambusz olyan otthont keres magának, ahol családi házban lakhat. Érdeklődni az egyesületnél a 20/297-4868 -as telefonszámon lehet.

Vadász is a Fekete István Állatvédő Egyesület gondozásában van, körülbelül másfél év körüli ivartalanított kandúr cica. Az egyik szemén valószínűleg sérülésből adódó „hiba" van, de nem befolyásolja semmiben. Amit garantál, hogy nagyon tud szeretni és bújni. A gazdijelöltek jelentkezését a 20/269-0198 -as telefonszámon várják.

Ő itt Banán, a Fekete István Állatvédő Egyesület gondozott kan kutyusa. Anyukája vizslánál kisebb, zömökebb testalkatú kutyus. Banán főleg olyan gazdijelöltek jelentkezését várja, akiknek van családi háza. Jelentkezni Banánért a 20/297-4868-as telefonszámon lehet.

Juti egy nagyon játékos, tacskólábú, öt hónapos kan kutyus. Megtalálásakor elhanyagolt, demodexes bőrű volt, amely ugyan nem fertőző, de állandó kezelést igényel. Kis szépséghibája ellenére nagyon várja egy szerető gazdi jelentkezését a Fekete István Állatvédő Egyesület 20/297-4868-as telefonszámán.

Ez a kisfickó Einstein, aki a Fekete István Állatvédő Egyesület gazdikeresője. 2015. februárjában született, kis-közepes méretű, játékos kiskutya. Főleg olyan gazdit keres, aki sokat van otthon és megengedi a lakásban való henyélést is. Einsteint a 20/269-0198-as telefonszámon lehet elérni.

Vuklányka egy aprócska, talán pincser keverék kislány kutya, a Fekete István Állatvédő Egyesületnél várja az álomgazdik jelentkezését. Csak lakásba fogadható örökbe. Vuklányka az álomgazdik jelentkezését a 20/297-4868-as telefonszámon várja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!