Hírek

2015.01.14. 17:25

A hónap orvosa és ápolója egy csapatot alkot

Rábagyarmat - A napokban az olvasóink választották meg a hónap orvosát és ápolóját. Januárban Dr. Fülöp Erikára, valamint asszisztensnőjére, Volnerné Vass Krisztinára esett a választás.

Lisztmayer Zsófia

Dr. Fülöp Erika tizenhét éve háziorvos Rábagyarmaton, valamint Szentgotthárdon, a belgyógyászat szakrendelésén is dolgozik. Személyes indíttatásból választotta ezt a hivatást, mindig is orvosnak készült. A rég megálmodott hivatásával egy szerető, békés családi háttér nélkül azonban nehezen tudna foglalkozni. A hálás tekintetek és szavak, amelyeket betegeitől kap, pedig rendkívül sokat jelentenek neki - mondta el.

Volnerné Vass Krisztina, a hónap ápolónője elmondta: az évek során rengeteg közös élményük volt a doktornővel, jobbak, és rosszabbak is.

A hónap ápolója Volnerné Vass Krisztina (b) és a hónap orvosa dr. Fülöp Erika (Fotó: Szendi Péter)

- Próbálunk a rendelőben családias hangulatot kialakítani, mivel kis falunkban mindenki ismer mindenkit. Szemünk előtt nőnek fel a kis újszülött babák kamasz ifjakká. Munkámat próbálom lelkiismeretesen végezni, helytállni az otthonomban és a munkahelyemen egyaránt. Ez a család segítsége, megértése nélkül nem sikerülne.

Dr. Fülöp Erika hozzátette: - Mi ketten egy csapat vagyunk Krisztinával, aki egy szorgalmas, és megbízható ember. Tisztában van a feladataival, ismeri a környezetét, a betegeket, mindenkire és mindenre figyel. Nagyon sokszor szó nélkül is megértjük egymást. Nagyon jó együtt dolgozni, és nagyon örülök, hogy a szavazás most erre fel is hívta a figyelmemet! Hajlamosak vagyunk ugyanis a jó dolgok mellett elmenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!