Hírek

2015.06.29. 11:53

Egy nap hivatalok nélkül - Július 1-jén Vas megyében se akarjunk ügyeket intézni és orvoshoz menni

Július 1-jén (szerdán), a közszolgálati tisztviselők napján a Vas Megyei Kormányhivatal valamennyi szervezeti egysége - beleértve okmányirodáit, kormányablakait és ügyfélszolgálatait is - zárva tart.

Nagy Ildikó

A szombathelyi polgármesteri hivatalban sem lehet aznap ügyeket intézni.

Szerdán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vas Megyei Adóigazgatóságának ügyfélszolgálatai is zárva lesznek, sőt: a NAV 06-40/42-42-42-es számon hívható Általános Tájékoztató Rendszere sem lesz elérhető, ugyanez vonatkozik majd a 06-40/20-21-22-es számon hívható ügyféltájékoztató és ügyintéző rendszerre is. A hét többi napján az ügyfélfogadás és az ügyintézés rendje változatlan.

Július elseje Szombathelyen az egészségügyi alapellátás területén dolgozók számára is munkaszüneti nap, ezért a felnőtt háziorvosi, valamint a házi gyermekorvosi ellátás helyett orvosi ügyeleti ellátás lesz Szombathelyen, a Sugár utca 1. szám alatt. Fogfájás esetén is ügyeletre kell menni július 1-jén:  8-20 óráig Szombathelyen, a Wesselényi utca 4. szám alatt várják a betegeket.

A Semmelweis-nap miatt július 1-jén Kőszegen és környékén is egész napos ügyelet lesz - a felnőtt- és gyermekháziorvosi körzetekben egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!