Hírek

2016.02.24. 14:36

Együtt a boldog mancsokért! - Sikeres az adománygyűjtő akció

Sok a vasi állatbarát – ezt bizonyítja az is, hogy a Vas Népe és Simon Marcsi közös adománygyűjtő akciójára sok felajánlás érkezett az elmúlt napokban. A Fekete István Állatvédő Egyesület részére szervezett gyűjtés azonban továbbra is tart, az adományokat egészen szombatig fogadjuk.

Vas Népe

- A Noé Állatambulanciára már több zsák kutya- és macskaeledel érkezett, emellett játékokat, felszereléseket és takarókat is kaptunk. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki eddig adományozott, vagy a napokban hoz még adományt – mesélte Csollányné Horváth Krisztina, az egyesület vezetője.

Fotó: Szendi Péter

A Vas Népe szerkesztőségébe is többen betértek már, hogy valamilyen formában segítséget nyújtsanak a mentett állatoknak.

- Több doboz kutyaeledel, macskatáp és takarók sorakoznak már a Vas Népe szerkesztőségének adománygyűjtő pontján is – mondta el Vadas Krisztina, az akció szervezője. – Egy idős bácsi például tíz kutyakonzervet hozott, ugyanis ő úgy tudta, kutyát fog kapni, ám végül egy macskát adtak neki ajándékba. Nagy örömmel tölt el, hogy ennyien adakoztak már, viszont ezek azok a dolgok, amikből sosem elég, ezért remélem, hogy az elkövetkező napokban érkezik még felajánlás – mondta Krisztina.

Február 26-áig két helyszínen adhatják le adományaikat azok, akik szeretnék támogatni az egyesület munkáját. A Vas Népe szerkesztőségébe (Szombathely, Széll Kálmán utca 40.) és a Noé Állatambulanciára (Szombathely, Vízöntő utca 7.) várjuk a felajánlásokat.

Február 27-én, szombaton pedig örökbefogadó nappal egybekötve a Homa Centerbe várjuk 14-17 óráig azokat, akik nem csak adakozni szeretnének, hanem megismerkednének a Fekete István Állatvédő Egyesület mentettjeivel.

Fotó: Unger Tamás

Az eseményen részt vesz Simon Marcsi modell is, aki szintén szívén viseli az állatok sorsát. Maga is tart kutyát, így pontosan tudja, mivel jár egy négylábú gondozása. Ezért is gondolta úgy, hogy közös akcióba kezd a Vas Népével a szerencsétlen sorsú állatok javára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!