Hírek

2014.12.17. 16:51

Elbúcsúzott saját rádiójától a volt szombathelyi alpolgármester (frissítve)

Elköszönt Facebook-üzenetben a Frisss FM-től, az egyik szombathelyi kereskedelmi rádiójától egyik tulajdonosa, az előző ciklusban a város alpolgármestereként dolgozó Marton Zsolt.

Budai Dávid

A városszerte ismert személyiség vezette például a rádió reggeli műsorát. Az üzenetben azt írja:

„Azt mondta egy barátom, hogy nem vall nagy ügyességre ellopni egy autót, ha odaadod a tolvajnak a kulcsot. Nos, én így búcsúzom a Frisss FM-től. Örülök, és büszkeséggel tölt el, hogy itt lehettem. Nem vallottam szégyent: a megye vezető helyi rádiójától búcsúzom: minden kollégától, de elsősorban a hallgatótól. A szeretet, amit Tőletek kaptam, leírhatatlan. Maradok úgy, ahogy ismertek A kocsi Baranyai Tibornál... Ha nem ismernétek, ő az:"

Ezután a társtulajdonos képe következik. Igyekszünk megszólaltatni az érintetteket, a friss fejleményekről tudósítunk.

Baranyai Tibor: csak azt lehet ellopni, ami másé, én tulajdonos vagyok

Kerestük Marton Zsoltot az egy órával ezelőtti facebook bejegyzéssel kapcsolatban, azonban nem tudtuk elérni. Utolértük viszont Baranyai Tibort, aki tőlünk hallotta először a hírt. A bejegyzést úgy kommentálta, hogy csak azt lehet ellopni, ami a másé volt. Ő 90%-os tulajdonosa a rádiónak 2013 01. 21. óta. A maradék 10% pedig egy másik cég tulajdonában van, de az sem Marton Zsolté. Az adatoknak a cégjegyzékben utána lehet nézni, hívta fel a figyelmünket a megvádolt vállalkozó. Marton Zsolt távozásainak körülményeiről nem tud semmit, mert azt a cég ügyvezetői intézik, így azt sem tudja, hogy közös megegyezéssel távozott, kirúgták, vagy éppen Marton maga mondott-e fel, ugyanis mint alkalmazott, és nem, mint tulajdonos dolgozott a rádiónál. Azt még hozzá tette, hogy Marton Zsoltot a Frisss Fm-en többet nem hallják a rádióhallgatók az biztos. Arra kérdésre, hogy miért oszthatott meg egy ilyen bejegyzést a volt politikus, Baranyai Tibor nem tudott válaszolni, de megtudtuk, nincsenek túl jó viszonyban. Véleménye szerint ekkora butaságot egy volt politikusnak nem kellett volna csinálnia. Amint sikerül elérnünk a posztot közzé tevő Marton Zsoltot, megírjuk a fejleményeket.

Marton Zsoltot többször is kerestük, hogy kommentálja Baranyai Tibor szavait, azonban jelezte, hogy nem kíván nyilatkozni az ügyben, mivel mindent leírt közösségi oldalán. Majd hozzá tette: „Azt azonban enyhén mulatságosnak tartom, hogy butaságnak titulálja egy szerény képességű fiatalember a tetteimet. Aztán ezzel el is mondtam mindent." Marton Zsolt egyébként már eltávolította facebook oldaláról a tegnap esti, nagy port kavart bejegyzését, helyette egy: „Keselyűk, ha tanakodnak" képet posztolt a Dzsungel könyvéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!