Hírek

2017.06.08. 06:49

Elejtette a táskáját, ekkor az elkövető odalépett, felkapta, majd elfutott vele - Keresik!

A Szombathelyi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri. Keresik a képen látható férfit!

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/645/2017. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást folytat.

Egy ismeretlen személy 2017. április 15-én 11 óra 33 perckor egy autóstáskát tulajdonított el a szombathelyi Vásárcsarnok parkolójából a benne lévő mobiltelefonnal, személyes iratokkal, bankkártyákkal és készpénzzel együtt. A sértett a gépjárművébe történő pakolása során ejtette el a nála lévő táskát, amikor az elkövető odalépett, felkapta, majd elfutott.

A rendelkezésre álló információk szerint, nem sokkal később, a képen látható férfi volt az, aki az ellopott bankkártyák egyikével pénzt próbált meg felvenni a megyeszékhelyen lévő egyik bankfiók automatájából.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, vagy az eset körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Segítségüket köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!