Hírek

2014.09.18. 10:19

Elismerték az ápolási igazgató munkáját

Celldömölk - Kiemelkedő munkájának elismeréseként Tarczi Lívia vehette át a MESZK Szakmai Díjat. A Kemenesaljai Egyesített Kórház ápolási igazgatója három évtizede szolgál az egészségügyben.

Simon Erzsébet

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara az egészségügy területén kifejtett kiemelkedő szakmai és közösségépítő szakdolgozói tevékenység elismeréseként MESZK Szakmai Díj elnevezéssel évente pályázatot hirdet. A díj annak a kamarai tagnak adományozható, aki hivatásának képviselőjeként az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése, az ápolás, a gondozás, a betegellátás területén magas színvonalú munkát végez, példaértékű eredményt ért el, valamint kimagasló teljesítményével hozzájárul az egészségügyi ellátás és a szakdolgozói tevékenység fejlesztéséhez. Évente 21 szakmai díj osztható ki, amely oklevéllel és pénzjutalommal jár. A díjat megyénként egy-egy személy, illetve országos szinten is egy valaki kaphatja meg. Idén az elismerést a MESZK I. Szakdolgozói Tudományos Kongresszusán, Siófokon, a kamara megalakulásának 10. évfordulóján vehették át a díjazottak. Vas megyéből Tarczi Líviát, a Kemenesaljai Egyesített Kórház ápolási igazgatóját tüntették ki. Tarczi Lívia három évtizedes pályafutása alatt ápolóként és vezetőként is sokat tett a betegellátás színvonalának javításáért, a kórház fejlődéséért. A feladatát kiemelkedő szakmai hozzáértéssel látja el, jó vezetői képességekkel rendelkezik. Az új dolgozók gyakorlati oktatásában rendszeresen részt vesz. A MESZK elnökének és a kamara helyi szervezetének munkáját rendszeresen segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!