Hírek

2016.07.25. 08:06

Elképesztő mennyiségű eső zuhog Szombathelyen és környékén (videóval)

Képeink is tanúsítják, hogy kemény nyári vihar csapott le a vasi megyeszékhelyen.

Kerekes Béla

10:05 Rögtön viharral indult a munkahét Szombathelyen és környékén, fél tíz körül csaptak le az első villámok. Ezzel egyidőben nagy mennyiségű eső kezdett zuhogni, és fél óra múltán még nem csillapodott az ereje, bokáig érő víz áll a város azon utcáin, ahol a vízelvezetők nem tudnak eléggé hatékonyan dolgozni.

Kámba és Gyöngyösfaluba hívták már a tűzoltókat a lezúduló víz miatt

11:32 Szombathelyen szinte minden utcán találhatóak jelentősebb, akár tíz centiméter mély pocsolyák és vízátfolyások, amelyek akár veszélyesek is lehetnek. Különösen érdemes odafigyelni a Deák Ferenc utcánál, ugyanis annak teljes hosszában, az úttest mindkét szélénél vannak mély pocsolyák - főleg a zebráknál. A biciklisek dolgát sem könnyíti meg a vissza-visszatérő eső - a Bartók Béla körúton húzódó bicikliutat majdnem teljes egészében mély víz borítja, ráadásul a kerékpárosok kerülni sem tudnak a nagy forgalom miatt. A fontosabb utak kisebb kompromisszumokkal, de járhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!