Hírek

2017.01.27. 07:02

Eltörte az élettársa kezét

Szombathely – Súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszakkal gyanúsítják a férfit, akinek előzetes letartóztatásáról döntött a szombathelyi ügyészség. Még nincs vádemelés, de ismét üthet, ezért előzetesbe került.

Bakos Ágnes

Egy hónapra rendelte el az előzetes letartóztatást a Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészi indítványra – tájékoztatott dr. Székely Tamás főügyészhelyettes. A gyanúsított rendszeresen bántalmazta az élettársát, ittas állapotban. A napokban állíthatták elő, ugyanis a közlemény azt írja: „2016 májusától 2017 januárjáig" okozott súlyos sérüléseket.

Jórészt nyolc napon belül gyógyuló sebesüléseket szenvedett el az élettárs, de tavaly augusztusban például eltörte az alkarját a férfi, olyan erősen csavarta meg a kezét.

Ha szabadlábon marad, akkor fennáll a veszélye, hogy megnehezíti vagy veszélyezteti a bizonyítást, és megfélemlíti vagy ismét megverheti a bántalmazottat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!