Hírek

2016.02.01. 16:05

Erőt adnak az ifjaknak - Bencsik Józsefet 95., Hoós Jánost 90. születésnapja alkalmából köszöntötték Csepregen

Csepreg - Bencsik Józsefet 95., Hoós Jánost 90. születésnapja alkalmából köszöntötték nemrég.

Cseszkó Tamás

Ma is nagy lelkesen figyeli Bencsik József a labdarúgó-mérkőzéseket a televízión keresztül. Az idős bácsit 95. születésnapja alkalmából köszöntötték a Területi Gondozási Központban, ahol családtagjai mellett az intézmény lakói és a város polgármestere is kifejezték nagyrabecsülésüket Józsi bácsi iránt. Az idős férfit négy gyermekkel, négy unokával és két dédunokával ajándékozta meg a gondviselés.

Szintén szép korral büszkélkedhet a 90 éves Hoós János is, aki néhány héttel később nagy családi összejövetelen ünnepelte a kerek évfordulót.

Az ünnepelt, a 95 esztendős Bencsik József az unokáival. Fotó: Ohr Tibor

- Öt gyermekkel, hét unokával és két dédunokával is büszkélkedhetek, és bízom abban, hogy az unokák, dédunokák száma a jövőben is gyarapodni fog - tudtuk meg János bácsitól.

Vlasich Krisztián, Csepreg polgármestere lapunknak elmondta: nagyon fontosnak tartja, hogy a szépkorúakat személyesen is köszöntse, hiszen az ő áldozatuk és példamutató életük erőt jelent a mai generációnak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!