Hírek

2015.07.02. 14:00

Értekezletet tartott a tűzoltósági szakterület

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei tűzoltósági főfelügyelője kedden havi értekezletet tartott a tűzoltósági szakterület vezetői állományának.

Az értekezleten az igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője mellett a katasztrófavédelmi kirendeltségek tűzoltósági felügyelői, a megyei főügyeleti osztály vezetője, valamint a hivatásos tűzoltóparancsnokságok tűzoltóparancsnokai is résztvettek.

Az értekezletet Pajor László tűzoltó alezredes, megyei tűzoltósági főfelügyelő nyitotta meg. A résztvevők köszöntése után az önkéntes tűzoltó egyesületek számára kiírt pályázattal, majd a tűzoltói adatszolgáltatással kapcsolatos feladatokról tájékoztatta az állományt.

A főfelügyelő tájékoztatóját követően a tűzoltóparancsnokok számoltak be a Tűzoltásvezető-II. képzés tapasztalatairól.

A következő napirendi pontban Honfi Tamás tűzoltó alezredes, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője számolt be szakterülete 2015. I. félévben végrehajtott feladatairól.

Az értekezlet zárásaként Pajor László tűzoltó alezredes, megyei tűzoltósági főfelügyelő ismertette a műveletek felsőszintű értékelésével kapcsolatos, továbbá a III. negyedévi veszélyhelyzeti prognózisban foglalt feladatokat.

Fotós: dr. Pásztor Krisztina tű. szds. Vas MKI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!