Itt a friss fotó az elrabolt szombathelyi kisfiúról! - Továbbra sem találják a francia apát

2015. december 10., 11:30 szerző: Budai Dávid forrás: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
komment
Úgy tudjuk, az apa korábban is szerette volna magával vinni a kisfiút. A gyermekrablás előtt súlyosan bántalmazta a gyermek anyját, ezért súlyos testi sértéssel is vádolják.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A rendőrség, közzétette honlapján a legfrissebb fotót Varró Leon Bálintról, a kedden Szombathelyről elrabolt kétéves kisfiúról. Ahogy korábban beszámoltunk róla, Varró Leon Bálintot kedden édesapja, a francia állampolgárságú Patrick Royer vitte magával ismeretlen helyre. Azóta kiderült, hogy az első hírekkel ellentétben a kisfiút apja nem a szombathelyi Bokréta bölcsődéből vitte magával, a gyermekért oda még az édesanyja ment. A vizsgálat adatai szerint Patrick Royer az intézménytől távolabb, a Szent Márton-templom parkolójában találkozott feleségével, és ott alakult ki közöttük a bántalmazássá fajuló vita.

A rendelkezésre álló információk szerint a gyermek a fényképen látható kabátot viselte, amikor apja elvitte Fotó: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Magyar Hírlap azt írja, a férfi a gyermek elrablása előtt súlyosan bántalmazta a nőt, akinek a verés következtében eltörött az orrcsontja. A lap megemlíti azt is, hogy Patrick Royer valószínűleg egy fehér Toyotával közlekedik, amelynek rendszámában szerepel a 444-es számsor.Az elkövető Facebook-profilján nyomára is bukkantunk az említett autónak, amelynek rendszáma DH-444-PC.

A Magyar Hírlap információja szerint ezzel a kocsival rabolhatta el az apa a kisfiút Fotó: Facebook

Itt találtuk azt a hozzászólást is, amelyet egy a kisfiút ábrázoló képhez írt valaki. „Nem tűnik túl vidámnak! Minden rendben van?”, erre az apa így reagált: „Ennek a gyereknek szüksége van az apjára”. Úgy tudjuk, korábban is volt már rá példa, hogy a férfi magával akarta vinni a kisfiút, ám akkor nem járt sikerrel. Információink szerint a férfi nem élt Magyarországon. Dr. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kérdésünkre elmondta: súlyos testi sértés miatt valóban büntetőeljárást indítottak a férfi ellen, azonban továbbra sem tudják, hol van Patrick Royer. Így azt sem lehet tudni, hogy még Magyarországon tartózkodik-e? A francia állampolgárságú férfi ellen még kedden este adott ki körözést a rendőrség, mert 17 óra körül Szombathelyről ismeretlen helyre távozott. A rendőrség honlapján azt írta: a keresett férfi 185 centiméter magas, jelenleg csak az állán visel vörös szakállt, a haja pedig vörös és nagyon rövidre nyírt.

Budai Dávid

2015. december 10., 11:30 szerző: Budai Dávid forrás: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...