Hírek

2014.07.12. 18:21

Falunap borparádéval Lukácsházán

Lukácsháza - Átlag feletti fejlődés átlag feletti szórakozást kíván - summázta Virág János, Lukácsháza polgármestere, amikor arról váltottunk néhány szót a szombat este a falunapon: nem minden község közönsége örülhet egymás után a Varnyú Countrynak és az Irigy Hónaljmirigynek.

Némethy Mária

Bővebben is kifejtette: azt szeretnék, ha a 3,5 kilométeres település minden része megtalálná egy falunapon ami kikapcsolást jelent, ugyanakkor össze is kovácsolja a település lakóit. Tényleg volt minden Lukácsházán ezen a szombaton. Rock and roll, történelmi és western tánc, fellépett Nagy Jonathan illuzionista, esti tűzijáték, aztán hajnalig bál, no meg kirakodóvásár, ugrálóvár, habparty, óriáscsúszda és a többi. - Már februárban el kezdünk ötletelni, márciusban pedig lekötjük a fellépéseket - avat be a háttérmunkába Virág Zsuzsa, aki Molnár Károllyal együtt szervezi évek óta a lukácsháziak kedvelt eseményét. Az idén a Borbarát Hölgyek Egyesülete is beszállt, mert pályázati pénzből borparádé is kísérte a falunapot. A szőlősgazdák hozták is a boraikat, de ottjártunkkor nem derült még ki, melyik lesz az év bora Lukácsházán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!