Hírek

2016.10.02. 17:05

Fának ütközött egy autó, a sofőr meghalt (frissítve)

Fának ütközött és felborult egy személyautó Vas megyében a 834-es főúton, Nagysimonyi belterületén vasárnap este.

Simon István

Egy ember utazott a gépkocsiban, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. Sárvárról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik visszaállítják a kerekeire és áramtalanítják az összetört gépkocsit, valamint biztosítják a területet a rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt.

A munkálatok végeztéig forgalomkorlátozásra kell számítani a főút érintett szakaszán.

Fotó: Simon István

Friss információink szerint Celldömölk felől Nagysimonyi felé közlekedett egy Volvo XC90 terepjáró, amikor Nagysimonyi határában a sofőr egy kocsisor előzésébe kezdett. Az autó megcsúszott a nedves úton, az árokba hajtott, ami megdobta, majd a jármű a tetejével egy fának ütközött. Úgy tudjuk, hogy több autóval mentek egymás mögött ismerősök konvojban, a Volvo lemaradt, és azért előzte meg a kocsisort, mert a sofőr a társait akarta utolérni. A Volvót vezető fiatal nő a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe, a tűzoltók hosszú munkával tudták kiemelni az teljesen összeroncsolódott, U-alakúra hajlott autóból.

Az érintett szakaszon Nagysimonyi határában teljes útzár van, a forgalmat elterelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!