Hírek

2012.07.26. 16:44

Fehér Zoltán aláírta szerződését

Szombathely - Sajtótájékoztatón írta alá három évre szóló szerződését Fehér Zoltán, a Haladás NB I-es labdarúgócsapatának új igazolása.

Tóth Gábor

A 31 éves Fehér Zoltán 197 NB I-es meccsel a lábában tette át a székhelyét Győrből Szombathelyre. Az ETO szakmai stábja nem számított a korábbi válogatott kerettag futballistára, ugyanakkor élő szerződés kötötte a Győrhöz, így a kivásárlási árban kellett a két félnek megegyeznie (ami nem publikus) - Fehér szóban már hetekkel ezelőtt megállapodott a szombathelyi vezetőkkel. A jobb oldali védőként, középső védőként, védekező középpályásként bevethető futballista - aki az NB I-ben játszott a Sopronban és a Vasasban, illetve a bolgár élvonalban a Vihren Sandanski színeiben - csütörtökön aláírta három évre szóló szerződését.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Fehér a szakmai stáb kifejezett kérésére került a Rohonci útra. A vezetőedző, Artner Tamás is megjegyezte: a nyár egyik legnagyobb honi igazolását hozta tető alá a Haladás vezetősége Fehér szerződtetésével.
- Örülök, hogy végre itt lehetek, örülök, hogy végre munkába állhattam - fogalmazott Fehér Zoltán.  - Amíg az ügyem függőben volt, addig tréningeztem ugyan, de bevallom, a meccshiányt érzem magamon, és az erőnlétemen is van javítanivaló. Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy gyorsan utolérem magam. Amikor kiderült, hogy nem számítanak rám az ETO-nál, a Pécs, a Pápa és a Haladás jelentkezett be értem - utóbbi kettő volt a legkitartóbb. Azért választottam Szombathelyt, mert a Haladás nagy múltú együttes, és jelenleg is az NB I. meghatározó tagja. Olyan kerettel rendelkezik, amellyel komoly célokért lehet küzdeni. Az is fontos számomra, hogy érzem a szakmai stáb, a klubvezetők bizalmát. Minél előbb szeretném bizonyítani, hogy érdemes volt szerződtetni. Szeretnék meghatározó játékosa lenni a csapatnak, és minél több sikerhez segíteni a klubot. Motivált vagyok, nagyon várom már a tétmérkőzéseket.
Fehér Zoltán a 3-as számú Haladás-mezben futballozik majd új csapatában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!