Hírek

2016.04.10. 16:21

Felháborító parkolások a hétvégén: két autó összesen négy beállóhelyen

Az idegesítő parkolások sorában ezúttal hasonlókat gyűjtöttünk a zsúfolt hétvégéről: olyan autósokat, akiknek nem elég egy parkolóhely.

Kerekes Béla

Ezen a hétvégén szokatlanul sok, felháborító parkolást mutató fotót kaptunk szombathelyi olvasóinktól: talán a kuponakció miatt megtelt bevásárlóhelyek miatt. Érdemes követni a vaol.hu-t, mert a következő napokban mutatjuk a termést, ám most egy olyan sorozat következik, amelyben az autósok egy kaptafára parkoltak, vagyis egy autó két helyet foglalt el.

A kis zöld kocsi esetében ez főként azért volt bosszantó, mert amint a második kép ugyanarról a helyszínről mutatja: a bevásárlóközpont előtt minden hely megtelt, egy-egy helyre vadásztak a körbe-körbe furikázó vásárolni vágyók.

A Mercedes esetében a szokásos menőautós arrogancia mutatkozik meg a belvárosi Kőszegi utcában: kit érdekel a másik autós. Pedig ez a Fő térre vezető utca híresen nehezen kínál megállóhelyet.

Korábbi elképesztő parkolások Szombathelyről:

https://www.vaol.hu/hirek/furan-parkolnak-szombathelyen-tul-hosszuak-az-autok-1762325" target="_blank"

https://www.vaol.hu/hirek/hetfore-is-jutott-egy-kreativ-parkolas-szombathelyen-1761517" target="_blank"

https://www.vaol.hu/szombathely/ujabb-dijnyertes-parkolasok-szombathelyen-1761084" target="_blank"

https://www.vaol.hu/hirek/felhaborito-parkolas-szombathelyen-egyes-autok-egyenlobbek-a-tobbinel-1760784" target="_blank"

https://www.vaol.hu/szombathely/szemben-a-forgalommal-nem-tudjuk-hogy-hozhattak-ossze-ezt-a-parkolast-szombathelyen-1760643" target="_blank"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!