Hírek

2014.07.20. 17:20

Feltérképezték a menekülési utakat

Sárvár – Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben tartott gyakorlatot a helyi hivatásos tűzoltó-parancsnokság készenléti állománya, amelyen a Katasztrófavédelmi mobil labor és a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is részt vett.

Merklin Tímea

Nyáron sárvári fürdő látogatottsága a napi hétezer főt is elérheti, ezért a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság kiemelt feladatként tekintett a fürdő területének bejárására. Az intézmény sajátosságainak megismerésével a tűzoltók gyorsan és pontosan tudnak végrehajtani egy esetleges valós beavatkozást, a menekülési útvonalak feltérképezésével rövid időn belül biztonságba tudják helyezni a látogatókat.

A helyismereti foglalkozás során a fürdőépületeket, valamint a gépészeti területeket is bejárták a tűzoltók. Figyelmet fordítottak a tűzoltó beavatkozó erők behatolási és megközelítési lehetőségeire is. A felhasznált veszélyes anyagokról az üzemeltető napi listát adott, amit a Katasztrófavédelmi Mobil Labor ellenőrzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!