Hírek

2017.09.06. 18:32

Frisss FM helyett Rádió 1 szól Vas megyében

SZOMBATHELY Együttműködési kereskedelmi megállapodást írt alá a Vasi Friss Rádió Kft. és a Radio Plus Kft., a tervek szerint hamarosan a vasi megyeszékhely is csatlakozhat a Rádió 1 országos hálózatához.

Vas Népe

A Rádió 1 erős brand, amely mögött egy profi szakmai csapat áll, nagyon népszerű a reggeli műsoruk, és a játszott zenék terén is kiemelkedőt nyújtanak. A hallgatók értékelik, hogy országosan ismert sztárokat hallhatnak, és olyan szórakoztató műsorokat, amelyek korábban itt, helyben is elérhetőek voltak – mondta el a Vasi Friss Rádió Kft. ügyvezetője, Horváth Zoltán. Hozzátette, a híreket továbbra is egész nap helyben szerkesztik majd, azt a hallgatók a jól ismert helyi műsorvezetőktől és hírszerkesztőktől hallhatják. Nem kell nélkülözniük a helyi tartalmakat sem, de újításként megkapják az országosan népszerű műsorokat.Hasonlóan a többi csatlakozó frekvenciához, a rádió napi 4 óra 40 percben továbbra is lokális műsorral jelentkezik, a helyi hírek mennyisége marad az eddigi, nem csökken: ahogy eddig, ezentúl is a legfrissebb információk jutnak el a hallgatókhoz. Az együttműködési megállapodást, vagyis az összeolvadást engedélyeznie kell a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Ha a kérelmet jóváhagyják, indulhat a régi-új rádió Szombathelyen. A Rádió 1 hálózata jelenleg 22 városban és azok vonzáskörzetében érhető el, ezzel naponta csaknem 1 millió 300 ezer hallgatót ér el, az ország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!