Hírek

2015.07.23. 08:31

Garantált az óriási torlódás Csornán – felújítás a 86-oson

Mivel Vas megyéből sokan közlekednek Csorna felé, fontos tudni, hogy a 85-ös és a 86-os számú főutak közös – két körforgalom közötti – szakaszán a forgalomra veszélyes csapadékcsatorna-aknákat javítják csütörtökön és pénteken.

Vas Népe

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. július 23-án és 24-én (csütörtök és péntek) végzi Csornán, a 85-ös és a 86-os számú főút közös – két körforgalom közötti – szakaszán a forgalomra veszélyes csapadékcsatorna-aknák javítását. A munkálatok miatt lezárják a Soproni út külső sávját Győr felé, a Kórház bejárata és az Erzsébet királyné utcai csomópont között, ezen a szakaszon egy sávon haladhat a forgalom. Pénteki napokon még a felújítás nélkül is hatalmas sor áll a körforgalmak környékén, így viszont garantált az óriási dugó.

A megyei rendőrök segítik a forgalmat, de a munkálatok ideje alatt a meteorológiai előrejelzések szerint továbbra is nagy hőség várható, ezért kérik z arra közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal és figyelemmel közlekedjenek!

Ezen a két napon az Erzsébet királyné utcából Sopron felé balra nagy ívben kanyarodni nem lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!