Négy éven át segítették kerekesszékes diáktársukat a celldömölki diákok

2017. május 24., 10:00 szerző: Vas Népe
komment
CELLDÖMÖLK - A Mozgássérültek Vas Megyei Egyesületének celli csoportjának képviselői osztályában köszöntötték a végzős Tamás Lillát a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium végzős osztályának utolsó osztályfőnöki órájára bekopogtak a Mozgássérültek Vas Megyei Egyesülete celldömölki helyi csoportjának képviselői is, hogy köszönetet mondjanak Obráz István osztályfőnöknek - és az egész osztálynak azért, hogy pártfogásukba vették és négy éven át segítették kerekesszékes diáktársukat, Tamás Lillát. Lillát egyébként naponta nagynénje kísérte el Jánosházáról Celldömölkre.

- Lilla arcáról a meglepetés és öröm sugárzott, amikor ajándékunkat átvette - mondja Holpert Jenőné, a mozgássérültek egyesülete celli csoportjának képviseletében.


Holpert Jenőné köszönti Tamás Lillát 	Fotó: BDG
Holpert Jenőné köszönti Tamás Lillát Fotó: BDG

 

- Csoportunk életében Lilla története nagy eseménynek számít. Fontosnak tartjuk, hogy a celli gimnázium akadálymentes intézmény, ahol emberséges tanárok tanítanak. Ezt a négy évet az együttműködésre alapoztuk: a közös munka során mindenkiből a szeretet, valamint a segítőkészség áradt. Sipos Tibornak, a gimnázium igazgatójának szintén jár a köszönet a nyitottságért, befogadókészségért.

Holpert Jenőné végül megjegyzi: - Ha a sors is úgy akarja, három év múlva ugyanígy köszönetet mondhatunk a tanároknak, diákoknak, mert az alsóbb évfolyamon ismét van egy kerekesszékes tanulója az iskolának.

Vas Népe

2017. május 24., 10:00 szerző: Vas Népe

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...