Haladás: a B-közép lelátójának egy darabját kapta ajándékba a szombathelyi nő

2016. február 09., 20:55 szerző: Cseszkó Tamás
komment
Szombathely - A B-közép egy darabját kapta ajándékba kollégáitól Kupi Ramóna, aki gyermekkora óta rajongója a zöld-fehéreknek.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

„Egy szerelem, egy élet, egy vallás: Haladás" - talán nincs is olyan szombathelyi, aki ne ismerné a szombathelyi klubcsapat jelmondatát. Bár a zöld-fehér drukkereknek jó pár hónapig kell mellőzniük a Rohonci úti szentélyt, mégsem szomorúak, tudják, hogy sokkal korszerűbb, gigantikus sportkomplexumba térhetnek majd vissza. A múlt héten megkezdődött a stadion bontása, a munkálatok várhatóan 2017-ben fejeződnek be. A munkagépek árnyékában is tudnak azonban szép történetek születni, ilyen Kupi Ramónáé is, aki vallja, ereiben zöld-fehér vér csörgedezik. - Vérmes Hali-szurkoló vagyok. 1990-ben látogattam ki először a Rohonci útra, és akkor nem is gondoltam, hogy egyetlen mérkőzés ekkora hatással lesz rám és az életemre.

Horváth Dániel, aki munkatársát, Kupi Ramónát lepte meg a B-közép lelátójának egy darabjával

Azonban ott elkapott az életérzés. Azóta rendszeresen figyeltem a Hali-meccseket, nagy lelkesedéssel szurkoltam a csapatunknak. Persze voltak apróbb kihagyások, amíg otthon babáztam, de a stadionbúcsúztatón már a kisfiunkkal együtt biztattuk a fiúkat - mesélt Ramóna a Haladáshoz fűződő viszonyáról. Talán ebből a néhány mondatból is kiderült, hogy a hölgy igazán őrült rajongója a zöld-fehéreknek, barátai tehát úgy döntöttek, hogy idén exkluzív ajándékkal lepik meg születésnapja alkalmából. Lapunkat keresték meg azzal, hogy életre szóló, maradandó emléket szeretnének neki adni, a Haladás-stadion egy kis darabját. Stábunk tehát lázas telefonálásba kezdett, jelenleg ugyanis lehetetlen bejutni a zárt építkezésre. Végül engedélyezték kivételes kérésünket, így néhány órán belül a B-közép lelátójának darabja csomagolópapírba került, és ünnepélyes keretek között átadták Kupi Ramónának. Az ünnepelt igencsak meglepődött a nem várt ajándékon, amely immáron életre szóló emlékként díszíti polcát. - Remélem, hogy hamarosan újra együtt szurkolhatunk a B-középben a Rohonci úton! Hajrá Haladás! - fogadta a csodás meglepetést az ünnepelt.

Cseszkó Tamás

2016. február 09., 20:55 szerző: Cseszkó Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...