Hírek

2016.04.18. 17:13

Halálos baleset szemtanúit keresik – egy magyar és egy osztrák ütközött

Március 18-án, az A21-es osztrák autópályán történt a baleset, amiben egy ember életét vesztette. Az érintettek két szemtanút keresnek.

Vadas Krisztina

A balesetnek egy osztrák Audi és egy magyar Suzuki volt a részese: az Audi nagy sebességgel hátulról belehajtott a Suzukiba. A benne utazó négy utasból egy életét vesztette.

Fotó: Facebook

Két magyar autós is megállt segíteni a helyszínen, őket keresik most. Az egyik egy piros kamion sofőrje, a másik pedig egy személygépkocsit vezető, 35 év körüli nő.

A felhívás a közösségi oldalon jelent meg, amiben a poszt megfogalmazója azt írja: a két szemtanú adatait az osztrák rendőrök a magyar autóban utazók szeme láttára kérték el, most viszont azt állítják, hogy nekik senki sincs feljegyezve.  A vétkes sofőr a rendőröknek azt mondta, hogy a Suzuki vezetője a hibás, amely szerintük nem igaz, ezt szeretnék a szemtanúkkal igazolni.

A baleset magyar elszenvedői arra kérnek mindenkit, ha információval tudnak szolgálni, vagy esetleg magukra ismernek a tanúk, az alábbi telefonszámokon jelentkezzenek:
Németh Attila: +36 70 550 3577
Kovács Tamás: +36 70 216 811

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!