Hírek

2016.05.17. 13:36

Halálos közlekedési baleset a 86-oson (frissítve)

Két személygépkocsi ütközött a 86-os számú főútvonal Szombathelyt elkerülő szakaszán, a Csaba utcai kereszteződésnél 2016. május 17-én délután.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szombathelyt elkerülő körgyűrűn történt a baleset kedd délután. Fotó: Simon István

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére 15 óra 10 perctől a balesettel érintett szakaszon a rendőrök a belső forgalmi sávot lezárták, a külső forgalmi sávban haladhatott a forgalom.

Úgy tudjuk, hogy egy idős hölgy az áldozat, aki a Seat hátsó ülésén utazott, és valószínűleg nem használta a biztonsági övet. Az elhunyton kívül hárman sérültek meg, őket kórházba szállították.

A helyszínelés még tart, a Csaba utat teljesen lezárták a benzinkúttól, a 86-os főúton pedig lassan halad a forgalom, mivel a roncsok és a mentést végző autók több sávot is elfoglalnak.

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 86-os számú főútvonal balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 2016. május 17-én 17 óra 35 perckor feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!