Hírek

2016.01.28. 10:13

Halálos közlekedési baleset Tokorcs térségében (frissítve: megszűnt a forgalomkorlátozás)

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz 10:50-kor érkezett a jelzés, hogy a 834-es út Tokorcs és Nagysimonyi közötti szakaszán egy gépkocsi és egy kisteherautó karambolozott.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Információink szerint előzés közben történt a baleset, amikor egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze.

A balesethez a sárvári hivatásos és a celldömölki önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. Az eset során egy ember életét vesztette, két ember pedig súlyosan sérült. A negyedik beszorult a kisteherautóba, őt feszítővágóval szedték ki a tűzoltók, de sérülésének mértékéről nincs információnk.

A sérülteket a mentők kórházba szállították: a helyszínen több mentőautó mellett egy mentőhelikopter is tartózkodott, úgy tudjuk, ezekben a percekben érkezett meg utóbbi a Markusovszky kórház sürgősségi tömbjének heliportjára.

A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, most is rendőrök irányítják a forgalmat.

Frissítés:

12:40 Egyelőre senkit nem engednek a helyszín közelébe. Fél egykor érkezett meg az autómentő és feltehetően a baleset egyik résztvevőjének hozzátartozója, aki miután megnézte a roncsokat el is ment, valószínűleg a kórházba. A közút munkatársai is ezekben a percekben kezdték meg az úttest takarítását. Továbbra sem engednek senkit a rendőrök a baleset közelébe.

Frissítés, 14:30 - Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 834-es számú úton, a Tokorcs település térségében bekövetkezett baleset helyszínén, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 2016. január 28-án 14 óra 20 perckor feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!