Hírek

2017.06.02. 15:50

Halálos motorbaleset Vasvárnál (frissítve)

Meghalt egy osztrák motoros, amikor teherautóval ütközött Vasvárnál.

Simon István

A motoros több társával együtt túrázott, és Vasvár felől akartak kikanyarodni a 8-as főútra. Egy motoros már kikanyarodott, de a mögötte haladó már nem ért át a 8-as úton szabályosan haladó teherautó előtt, ezért ütköztek.

A teherautó sofőrje fékezett, de így sem tudta elkerülni a balesetet. Az ütközés után a teherautó a szalagkorlátot átszakítva az árokba hajtott, a motoros pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Simon István

A 8-as utat teljes szélességében lezárták Vasvárnál, a forgalmat elterelik.

Friss információink: A balesetben a teherautó vezetője is megsérült, őt könnyebb sérülésekkel ápolják a mentők. A motoros tiroli osztrák férfin már a baleset után néhány perccel a helyszínre érkező mentők sem tudtak segíteni, olyan súlyosan sérült.

A teherautó egy lámpaoszlopot is kidöntött, mielőtt a több méter mély árokba csapódott, a mentése több órát vesz igénybe, ezért az erre autózóknak terelésre kell számítani a 8-as úton.

(A balesetről az első információk ITT olvashatók.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!