Hírek

2016.10.18. 10:56

Újabb halálos baleset történt (frissítve)

Vas megye - Újabb baleset történt, ezúttal Hegyháthodász és Hegyhátsál között, úgy tudjuk, ezúttal három autó karambolozott. A helyszínelés várhatóan két órán keresztül fog tartani.

Budai Dávid

Összeütközött három személyautó kedd kora délután Vas megyében, a 76-os főút Hegyhátsál és Ozmánbük közötti szakaszán. A balesethez a zalaegerszegi és a körmendi hivatásos tűzoltók, valamint a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Elsődleges információink szerint az eset során több ember megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette. A sérültek ellátásához mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

 

Frissítés: 15.15

Úgy tudjuk, a baleset úgy történt, hogy egy Körmend felől érkező Suzuki áttért az úttest baloldalára és összeütközött egy Volkswagennel. A Volkswagen megpördült és egy fának csapódott, közben pedig a Suzukiba belerohant egy szintén Zalaegerszeg felől érkező másik Volkswagen. A fának csapódott autóban egy fiatal nő vesztette életét, információink szerint a kocsiban egy gyerek is utazott, ő is megsérült ezért kórházba szállították.

A balesettől mintegy négyszáz méterre pedig egy sertéseket szállító kamion kereke süllyedt meg az útpadkán, megdőlt és ezzel mozgásképtelenné vált. Valószínűleg a baleset miatti útzár miatt akart megfordulni a teherautó, csak nem volt elég hely a manőverhez. Az elsődleges információk szerint az állatokat leterelték a kamionról, hogy a műszaki mentést el tudják végezni.

Frissítés 18:15

Feloldották a forgalomkorlátozást Hegyháthodásznál!

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 17 óra 30 perckor feloldották.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!