Három baleset az elmúlt három napban

2016. február 22., 12:27 forrás: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
komment
Az elmúlt három napban három közúti balesethez riasztották a megye tűzoltó egységeit.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Február 19-én délután Szombathelyre, a Csaba utcába vonultak a megyeszékhely hivatásos tűzoltói, ahol járaton kívüli autóbusszal ütközött egy személygépjármű. A buszban csak a sofőr utazott a baleset idején, ő nem sérült meg, a személykocsi két utasa pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a tűzoltók kiérkezéséig a mentők segítették ki a gépkocsiból. A tűzoltók az érintett járművek áramtalanítását hajtották végre. A műszaki mentés és helyszínelés ideje alatt rendőri irányítás mellett négyből két forgalmi sávon haladhatott a forgalom.

A 84-es főúton, Kissomlyó térségében történt baleset február 20-án, szombaton délelőtt, amikor elhagyta az útpályát és az út menti árokba hajtott egy utánfutót vontató mikrobusz. A balesetben hárman megsérültek. A műszaki mentéshez a sárvári hivatásos tűzoltók vonultak, áramtanították a járművet, közreműködtek az úttest megtisztításában, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Félpályás forgalomkorlátozás mellett haladhatott a forgalom a mentés ideje alatt.

Az elsődleges információi szerint egy ember súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek abban a balesetben, amely február 21-én hajnalban történt Szentgotthárd külterületén. Az autó ismeretlen okból letért az útról, és az árokban fejtetőre borulva állt meg. A szentgotthárdi és körmendi hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, áramtanították az járművet, a műszaki mentő szer segítségével kerekeire állították, majd kivontatták az árokból. A mentők kivizsgálásra mindhárom sérültet kórházba szállították, a műszaki mentés idejére a rendőrség teljesen lezárta az érintett utat.

2016. február 22., 12:27 forrás: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...